Az áruház kínálata!

 

A LECHUZA kaspók különleges előnyei!

Az edény csekély súlya és törésálló műanyag anyaga megkönnyíti a virágok szállítását. Ritkábban kell locsolni az integrált LECHUZA öntözőrendszernek köszönhetően: a beültetett növények önállóan ellátják magukat a feltöltött víztárolóból. Könnyen elmozdíthatóak a külön rendelésre kapható görgők és kivehető betétek által.

Egy növényrendszer a házban és a kertben, hiszen az összes LECHUZA kaspó túlfolyóval vanfelszerelve,  így belső és külső használatra egyaránt alkalmas. (kivéve az asztali kaspókat)

Német gyártási minőség a legmagasabb szintű szabványok szerint. Több LECHUZA kaspó nemzetközi kitüntetést nyert a kiemelkedő formatervezéséért és gyártási minőségéért.

A Lechuza COLOR kaspók fagy- és törésállóak, az ultraibolya sugárzásnak is ellenállnak, kül- és beltéren egyaránt használhatók.

A prémium kaspókat beltérre ajánlja a gyártó!

Újdonságok 2018.

 

 


 

 

Az önöntöző rendszerek.

Fontos megemlíteni, hogy ültetés után 12 héten át a hagyományos módon öntözzük a növényünket.Ennyi idő kell a gyökérzet teljes kifejlődéséhez.Ezután, már optimálisan tudja az önöntözőrendszer táplálni a növényt.